Als huismoeder vreemdgaan met de buurman

als huismoeder vreemdgaan met de buurman

Hallo, ik ben een huismoeder van 42 jaar oud. Mijn man werkt over ver en is daardoor weinig thuis. Onze relatie is al een tijdje niet goed meer en ik heb soms erg de behoefte om gewaardeerd en bevredigd te worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik seks heb buiten ons huwelijk om met mijn buurman. Zijn vrouw weet ook van niets en we willen dit natuurlijk geheim houden.

Het begon allemaal toen ik weer eens een kapotte kraan had, mijn man maakt alles wel als hij thuis is maar hij kan het niet en is te eigenwijs om het uit te besteden omdat hij vind dat hij dit goed kan. Aangezien mijn man niet thuis was ben ik naar het huis van mijn buren gelopen om te vragen of de buurman dit misschien kon repareren voor mij en dit wilde hij wel doen. Het was lekker rustig bij mij thuis de kids waren al naar school. Ik bood Michel mijn buurman een kop koffie aan en we hadden samen even wat gekletst, zijn vrouw werkt ook veel en hij werkt parttime dus hij heeft veel vrije tijd. Ik merkte dat ik gecharmeerd was door Michel, hij zag er goed uit. Hij had een goed figuur, donker haar en een mooie glimlach precies wat ik mooi vind aan een man! Hij stelde voor om te beginnen met de kraan dus hij dook het keuken kastje in, binnen no time had hij gevonden waar het lek vandaan kwam en riep mij om dit te laten zien. Terwijl hij nog in het kastje lag probeerde ik te kijken naar het lek maar dat ging moeilijk zonder haast op hem te liggen, hij zei nog zo kan je het niet zien je moet dichterbij en dat probeerde ik. Maar onhandig als ik ben gleed mijn hand weg en ik lag met mijn bovenlichaam op Michel, ik moest lachen en ook Michel kon er de lol wel van inzien. We keken elkaar aan en uit het niets begon ik hem te zoenen, ik kon het niet helpen en het gebeurde zomaar zonder dat ik dit gepland had.

Ik had nooit verwacht dat ik een persoon was die vreemd zou gaan maar schijnbaar deed ik dit dus wel. Ik werd opgewonden van het zoenen en Michel leek ook behoorlijk opgewonden te worden. We kropen uit het kastje en liepen de gang in, we wilden immers niet gezien worden samen door andere buurtbewoners. Michel trok mijn shirt uit en ik trok dat van hem uit. Ik was zo geil geworden van het idee dat ik vreemd ging met mijn buurman. Hij maakte zijn riem los en begon mijn broek ook open te maken, we probeerde klungelig  de trap op te lopen terwijl we half naakt waren. Hij volgde mij naar de slaapkamer waar ik alleen nog maar seks had gehad met mijn man tot nu toe, dit maakte het extra spannend. Hoe moest ik dit verbergen, mijn man zal over een paar dagen weer slapen in het bed waar ik seks heb gehad met de buurman. Maar mijn geilheid kon ik niet stoppen en ik liet me op het bed leggen door Michel, hij kuste me op mijn buik en begon langzaam naar beneden te gaan. Oh wat was dit lekker, mijn man had mij al in geen maanden meer gebeft. Hij hield niet van beffen zei hij altijd. Michel daarin tegen begon er vol overgave aan, hij stopte twee vingers in mijn nog al nat geworden vagina en likte snel en hard aan mijn clitoris.

Ik genoot er zo van dat ik eigenlijk al vrij snel klaar kwam, ik vond het bijna gĂȘnant om zo snel klaar te komen maar Michel keek even omhoog glimlachte naar me en kroop weer omhoog. Hij begon me hartstochtelijk te zoenen en duwde zijn harde penis in mijn vagina. Hij was groot geschapen, veel groter dan mijn man aangezien mijn man letterlijk erg klein geschapen was. Ik keek naar Michel en was zo ontzettend opgewonden, ik hoopte dat hij mij lang zou nemen want het gevoel was zo prettig. Michel had een goed uithoudingsvermogen en meerdere malen nam hij me hard en diep waarna hij weer terug ging naar zacht en langzaam. Hij had schijnbaar opgevangen aan mijn gekreun dat ik dat erg lekker vond. Op een gegeven moment ging hij weer heel snel en maakte een paar harde diepe stoten waarna hij kreunde. Hij had zijn sperma in mijn vagina gespoten.

Ik ging snel naar de badkamer en Michel bleef liggen op ons bed, het bed waar mijn man normaal hoort te liggen. Toen ik uit de badkamer kwam hebben we nog even naakt op mijn bed gelegen en gesproken over wat er zojuist gebeurt was. Michel vertelde dat hij mij al een poosje zag zitten maar zijn relatie er niet voor op het spel wilde zetten ook was hij bang dat ik geen interesse zou hebben omdat ik immers ook getrouwd was. Toen ik Michel zoende was dit voor hem een Go om mij te plezieren en ik ben tot op heden heel blij dat ik Michel heb. Mijn relatie met mijn man is verbeterd en Michel woont vlakbij. We kijken waar we tijd hebben om elkaar te ontmoeten voor seks en dit voelt onwijs goed aan.