Anaal met een sextoy

anaal met een sextoy

Maya had al een tijdje de fantasie om lekker anaal genomen te worden, jammer genoeg was ze te bang om dit te laten doen door haar vriend aangezien ze erg strak was anaal en dat maakte het niet makkelijker. Toch bleef de gedachte om lekker in haar kontje geneukt te worden spelen en ze besloot dus de stoute schoenen aan te doen en naar de sexshop te gaan.

Eenmaal in de sexshop keek Maya haar ogen uit! Wat hadden ze veel anale sekstoys in de sexshop. Ongelooflijk, in alle soorten en maten waren er toys aanwezig voor haar kontje. Er kwam een vrouw aan en vroeg of ze kon helpen met het uitzoeken van een toy. Dit vond Maya wat ongemakkelijk  maar besloot toch om hulp te vragen, ze vertelde dat ze graag wilde beginnen met anale seks maar dit liever eerst zelf deed omdat ze bang was dat haar vriend te ruig zou zijn. De vrouw adviseerde haar een mooie dunne glazen dildo. Deze dildo was een mooi formaat en lag lekker in de hand, ook zag hij er nog eens erg leuk uit. Maya besloot hem te kopen.

Eenmaal thuis was het natuurlijk rechtstreeks naar boven. Haar vriend was nog niet thuis van werk dus ze had nog wel even tijd om lekker te spelen. Ze pakte de dildo uit en wreef over haar kutje. De gedachte om anaal te kunnen spelen maakte haar erg geil en ze was al direct lekker nat. De dildo was inderdaad lekker dun en ze spoot er wat glijmiddel op die speciaal gemaakt was voor anale seks. Ze maakte hem direct lekker nat zodat ze er zeker van was dat de dildo goed haar kontje in zou glijden. Toen ging ze zitten op het bed en pakte het speeltje goed vast. Met haar arm onder haar been langs duwde ze voorzichtig de dildo tegen haar kontje aan. Het was erg opwindend ondanks dat de dildo er nog niet eens in zat. Ze duwde zachtjes en voelde het puntje van de dildo langs haar kringspier naar binnen glijden, heel voorzichtig wiebelde ze heen en weer met haar eerste anale toy. Het voelde zo goed en ze besloot hem er verder in te duwen. De dildo gleed makkelijk naar binnen maar ze voelde toch dat er veel spanning op haar kringspier stond. Met haar andere hand wreef Maya over haar natte kutje heen en sloot haar ogen. Ze ging op en neer en de dildo ging in en uit haar kont. Tussen haar billen was ze al lekker vochtig van haar eigen kutvocht en de glijmiddel. Ze fantaseerde dat ze in haar kontje werd geneukt en duwde de dildo in en uit. Zachtjes kreunde ze het voelde zo geil! Ze bleef wrijven over haar poesje en kwam al bijna bij haar hoogtepunt. Ze bewoog de dildo steeds harder op en neer en het leek erop dat haar kringspier had geaccepteerd dat er een speeltje in haar kontje heen en weer ging. Ze kreunde harder en harder en voelde haar lijf helemaal trillen, ze was heerlijk klaar gekomen. Nog na schokkend haalde ze voorzichtig de dildo uit haar kontje.

Maya stapte van het bed af en ging snel de dildo schoonmaken en verstoppen ze wilde niet dat haar vriend de dildo zou vinden want dan wist ze zeker dat hij haar ook wel in haar kontje wilde neuken en dat wilde ze eerst nog even lekker voor zichzelf bewaren.