Anale solo ervaring als man

anale solo ervaring als man aftrekken

Aangezien ik niet wel vaak verhalen lees maar ze eigenlijk nooit deel wilde ik toch graag eens een keer een verhaal schrijven over mijn ervaring. Ik ben een hetero seksuele man van 31 jaar maar ik vind het erg lekker om dingen in mijn kont te stoppen en daar gaat mijn verhaal ook over.

De eerste keer dat ik besloten had iets in mijn kont te stoppen kwam eigenlijk omdat ik net een verhaal had gelezen over een vrouw die een man anaal had geneukt met een voorbind dildo. Ik besloot op zoek te gaan naar iets wat in mijn kont paste. Ik wist dat het niet te dik moest zijn als je voor het eerst iets in de kont moest doen, ik zag een kaars en deze leek geschikt. Gelukkig had ik vaseline in huis dus ik smeerde de kaars lekker in met vaseline. Ik vond het idee erg geil en mijn pik was al aardig aan het kloppen. Ik begon mezelf af te trekken heel rustig en beheerst. Ik ging in de goede positie zitten en langzaam schoof ik de kaars in mijn kont. Het voelde onwennig maar wel erg lekker en ik bewoog de kaars rustig op en neer terwijl ik met mijn andere hand lekker aan het trekken was. Ik vond het gevoel van aftrekken tegelijk met de kaars in mijn kont erg lekker en ging steeds sneller op en neer met de kaars, ik merkte wel dat als ik te ruig deed het wat gevoelig was maar ik was allang blij dat de kaars zo smal was. Ik trok steeds sneller en sneller en wiebelde met de kaars. Ik kreeg al snel het gevoel dat ik moest klaar komen en ik besloot te komen van alleen het gevoel van de kaars in mijn kont dus ik stopte met aftrekken en focuste mezelf op de kaars in mijn kont. Het voelde heerlijk en ik spoot mijn hele buik eronder zonder mijn pik aan te raken.

De dag daarna heb ik een dildo gekocht bij de seksshop en ik trek sindsdien nooit meer af zonder iets in mijn kont te doen. Ik hoop ooit lekker geneukt te worden in mijn kont door een vrouw en hoop deze ervaring dan ook te kunnen delen met jullie.