Anoniem een vibrator bestellen

anoniem een vibrator bestellen via internet

Tegenwoordig is het bestellen van een vibrator voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld. Het is niet meer zoals vroeger dat je stiekem in een winkeltje moet glippen die ergens achterin een steegje zat. Seks shops staan nu net als alle andere winkels gewoon in de hoofdstraat maar wat nou als je dit niet durft? Je je toch nog een beetje geneert om openlijk een seks toy te kopen. Je kunt natuurlijk met een grote hoed, zonnebril en een pruik op naar binnen lopen maar er zijn gelukkig andere manieren om je seks toy in huis te krijgen.

Vrijwel alle websites die seks speeltjes te koop aanbieden maken gebruik van een discrete verpakking. Er komt ook geen grote vrachtwagen met het logo van de seks shop erop. Dit gebeurd door de gewone pakket dienst. Zelfs als je buren het pakketje in ontvangst nemen zullen ze in bijna alle gevallen niet aan de verpakking af kunnen zien dat het van een erotische winkel komt. Wat je ook kunt doen wat iets minder anoniem is maar wel weer handig als je niet wil dat je huis genoten zich gaan afvragen wat er in het geleverde pakketje zit. Bij een etos binnenlopen, de etos heeft zelf tegenwoordig ook al een aantal speeltjes. Verwacht hier niet op een ruim assortiment maar ze hebben toch een paar tussen hun producten staan.

Het nadeel is dan wel dat je toch zelf moet gaan halen, of dit door een vriend of vriendin die je vertrouwd laten doen. Mocht je je pakketje niet thuis geleverd willen hebben bestaat er ook nog een optie om hem af te halen op een aflever punt. Je hoeft daarvoor alleen maar te kijken naar de dichtstbijzijnde aflever punt. Dit doorgeven bij de bestelling en zodra hij dan binnen is kun je hem ophalen zonder dat iemand daar dus kan zien dat het een speciaal pakketje is omdat ze in de meeste gevallen dus discreet zijn verpakt.

Wees je ervan bewust dat seksualiteit tegenwoordig niks is om je voor te schamen. Bijna elke vrouw heeft wel een speeltje in de kast en bijna elke man is wel eens een winkel in gegaan om een speeltje voor hemzelf of zijn vrouw te kopen. Er zal niemand je raar aankijken als je een leuk speeltje koopt en vind je het toch een beetje spannend kun je ook altijd vroeg heen gaan. Bij de meeste seks shops is het rustig wanneer ze net open gaan of er moet al een ontzettend leuke aanbieding zijn!