BDSM Store

april 29, 2017
bdsm store

De BDSM store is net als easytoys lid van de EDC internet groep die met hun jarenlange ervaring jou als klant de beste producten en service willen bieden. De webwinkels van EDC internet groep leveren producten over heel Europa maar met name aan Nederland en België.

De website van BDSM store ziet er dan ook qua layout er hetzelfde uit als die van Easy Toys alleen dan puur gericht op het BDSM gedeelte. Je kunt hier achteraf betalen, via Ideal, pin, contant en met je creditcard. De klanten service van deze website bied ook daadwerkelijk goede service, ze zijn telefonisch en per email te bereiken.

De homepage ziet er leuk uit met wat foto’s van speeltjes waar op dat moment korting word gegeven en er staan nog wat andere speeltjes op de foto om je alvast wat te laten zien van de producten die ze hebben. Bovenin de homepage staan weer kopjes met daarin verschillende afdelingen van de toys, kleding, drogisterij artikelen en bondage middelen. De eerste afdeling die er is, is bondage. Hierin staan de bondage sets, handboeien, maskers en kuisheid speeltjes. Alles wat je dus nodig hebt om je partner goed vast te binden.

Het tweede kopje is fetish en SM met als eerste sub categorie animal play daarin staan verschillende soorten dieren en de speeltjes die daarbij passen. Denk hierbij aan een buttplug met een krulstaartje bij piggy play of katten oortjes bij kitty play. Bij de SM toys vind je producten als tepelklemmen, kaarsen, zweepjes, electro seks maar nog veel meer producten die je kunt gebruiken als SM liefhebber. Fetish toys bevat producten als speculums en BDSM meubelen.

Stalen toys is de een na laatste sub categorie met zoals het eigenlijk al vermeld word speeltjes gemaakt van staal. De laatste sub categorie fetish collection bevat kleding voor mannen en voor vrouwen van lak, leer of latex.

Naast fetish en SM kom je op een kopje speeltjes met een erg ruim assortiment verschillende speeltjes. Butplugs, dildo’s, vibrators, cockringen de keuzes zijn eindeloos hier zul je vast het speeltje wel bij vinden waar je naar opzoek bent.

Kleding dit bevat voor zowel vrouwen als mannen een ruime keuze aan kleding of lingerie en er is ook gedacht aan de vrouwen met een maatje meer. Ook kun je hier pruiken, accessoires en bijvoorbeeld maskers kopen.

Drogist is het een na laatste kopje met producten. Je vind hier alles wat je nodig bent op het gebied van verzorging, hygiëne, glijmiddelen, condooms en lust opwekkers.

Natuurlijk komt als laatste het sale gedeelte met de aanbiedingen. Het gedeelte waar iedereen toch graag even rondsnuffelt.

Twijfel je erover om te gaan beginnen met BDSM dan heeft BDSM store nog een aller laatste gedeelte waar geen producten in staan maar wel een hele handig stappenplan om als beginner BDSM te proberen. Er staan tips en trucjes die je als beginner goed kunt gebruiken. Ook staan er de absolute musthaves in.

Gerelateerde verhalen
Easytoys
apr 29, 2017
Pabo
apr 29, 2017