buitenseks amateur verhaal

buitenseks amateur verhaal

Mijn vriend en ik waren lekker aan het wandelen in het bos. Buitenseks is altijd een ding geweest waar we beide erg van konden genieten en het was heerlijk weer dus we besloten ook die dag eens lekker met zijn twee├źn een rustig plekje op te zoeken en heerlijk te gaan genieten van elkaar. We vonden een soort open plekje in het bos. Het was rustig dus we hoefden ons geen zorgen te maken om betrapt te worden al brengt dat wel wat extra spanning met zich mee.

Ik kleedde mijn vriend uit en hij kleedde mij uit. Toen ik zijn onderbroek omlaag trok zag ik al dat hij er zin in had, zijn paal was zo onwijs hard! Ik had er ook zin in en begon hem direct lekker te pijpen. Ik nam zijn paal in mijn mond en masseerde met mijn tong zijn eikel. Ik kon zien dat hij ervan genoot en hij kreunde daarbij ook hard. Ik zoog en bewoog steeds wat harder en hij hield het niet meer, hij pakte me bij mij hoofd, draaide me om en liet me bukken. Hij pakte me bij mijn heupen en duwde zijn harde pik bij mij naar binnen.

Ik was al lekker nat en voelde elke centimeter die hij naar binnen schoof in mijn natte strakke kutje. Het was zo lekker en opwindend. Hij stootte hard. Even stopte hij om mijn kutje te likken, met zijn tong ging hij over mijn schaamlippen en over mijn klit, het was maar even alsof hij gewoon mijn nattigheid wilde proeven daarna stond hij weet op en duwde zijn harde paal weer bij mij naar binnen. Hij gaf een tik op mijn billen en pakte me bij mijn haren terwijl hij mij hard en diep neukte.

Bij elke stoot kreunde ik het uit, ik hou van harde seks en kan er onwijs van genieten. Hij pompte lekker in mijn natte kutje en je hoorde mijn kutje soppen, ik was erg nat. Hij draaide mij om en ik leunde tegen een boom aan, hij tilde mij op met mijn rug tegen de boom ging hij verder met neuken. We zoenden en ik merkte dat mijn vriend het niet lang meer zou houden. Hij kreunde harder en harder, ik zei dat ik bijna klaar ging komen dat hij nog even harder moest stoten en dat deed hij. Ik kwam heerlijk klaar gekomen en niet lang daarna spoot mijn vriend mijn kutje lekker vol.

Ik ben nog even gehurkt gaan zitten om alle sperma eruit te laten lopen en daarna hebben we ons weer aangekleed en zijn we lekker verder gaan wandelen. Niets is lekkerder dan een goede sekspartij tijdens een lekkere wandeling.