Dikke oma sex

Dikke omasex als gigolo

Ik werk al sinds een aantal jaar als gigolo. Op een dag kreeg ik wel een heel bijzonder verzoek, of ik sex wilde hebben met een oude dame van 78 jaar. Ik schrok in eerste instantie een beetje want 78 jaar was wel heel oud. Ik ben akkoord gegaan omdat deze vrouw een goede betaling deed voor mijn diensten. Ik kwam aan bij een klein vrijstaan huisje, alleen de aanblik van de woning deed al vermoeden dat er een oud omaatje woonde. De oudere dame liet me binnen en keek nog even om zich heen of niemand had gezien dat ik binnen kwam. We maakten afspraken en ze betaalde me het afgesproken bedrag.

Toen vroeg ze me te gaan zitten zodat ze zich klaar kon maken dus dat deed ik. Ongeveer 5 minuten laten hoorde ik haar met een geile stem zeggen dat ze klaar was, ik liep naar de slaapkamer toe en daar stond ze in glamorous kleding te wachten op een beurt. Ik wist het zeker deze dikke geile oma wil seks, ik hoefde niet lang na te denken wat ik moest doen omdat deze dikke geile oude GILF al wist wat ze wilde. Ze liep op me af deed mijn broek los en sloot haar gerimpelde lippen op mijn pik, ze zoog direct hard. Met een geile stem vroeg ze hoe graag ik haar wilde neuken en ik zei dat ik heel graag haar lekkere kutje wilde neuken. Ze bukte bij het bed en wreef over haar wat slappe billen, en hoe graag wil je deze billen spanken vroeg ze, ik zei weer dat ik dat graag wilde doen.

Kom maar lekker bij dikke oma zei ze en ik voelde me lichtelijk opgelaten maar schijnbaar hield deze mevrouw wel van een beetje dirty talk en geile omasex. Ik ga je lekkere oude poesje neuken zei ik voorzichtig en ze kreunde, dit leek ze leuk te vinden. Ik pakte mijn pik vast en vroeg haar te bukken ze deed haar slipje omlaag en ik begon haar te neuken. Vind je het lekker om mijn jonge pik in je oude kutje te voelen? Vroeg ik voorzichtig. Oh ja, geef dit oude doosje er maar goed van langs antwoordde ze. Ik stootte voorzichtig maar de vroeg mij steeds harder te neuken en dat deed ik dus. Ik gaf haar een tikje op haar kont maar weer moest ik dit harder doen dus dat deed ik. Ik voelde me goed bij het idee dat ze er zo van genoot en ze was erg nat.

Geef oma er maar van langs zei ze. Ik stootte lekker hard en diep in dat oude doosje en ze genoot ervan. Ze was zo dichtbij een hoogte punt, dat kon ik wel zien. Ze kreunde het uit en kwam bijna klaar, ik voelde haar spieren samen spannen rond mijn pik en wist dat dit het was. Hijgende en puffend kwam ze klaar maar ze was nog niet klaar. Ze vond dat het tijd werd om mij klaar te maken. Ze sloot haar oude gerimpelde lippen weer om mijn pik en zoog hard. Ik sloot mijn ogen en genoot van de warmte rond mijn pik. Bijna riep ik en deze hete oma ging gewoon door, ik riep nog ik ga komen als waarschuwing maar het maakte haar niet uit dat ik in haar mond zou spuiten en ik spoot dus al mijn zaad in haar keel. Ze slikte het door als een ware professional. We kleedde ons weer aan, ze keek nog even of ik ongezien de deur uit kon gaan en toen dat kon ging ik er gauw vandoor. Het was een geile ervaring en sindsdien doe ik vaker omaatjes ook al word er niet grof voor betaald want zelf geniet ik er ook wel van.