Easytoys

april 29, 2017
easytoys

Easytoys een website met een mooie layout. Deze website heeft meer dan 12000 verschillende soorten speeltjes. De pakketjes worden discreet en snel bezorgt. Je kunt bij easy toys zelfs zonder extra geld kwijt te zijn achteraf betalen. Bij elke afdeling staat hier onderaan de pagina uitleg en tips over de verschillende producten. De webshop heeft uitstekende klantenservice die je kunt bellen als je een vraag hebt maar ook een mailtje sturen kan hier zonder problemen gedaan worden en ze helpen je op een goede vriendelijke manier verder. De betalingsmiddelen op easy toys zijn, ideal, vooruit betalen, achteraf betalen, creditcard, contant of pin. De mogelijkheden op gebied van betalen zijn dus eindeloos.

De homepage van deze website ziet er uitnodigend uit met leuke foto’s waarop je de keuze kunt maken voor haar, stellen of voor hem.

Boven deze foto’s staan wat andere keuzes die je kunt maken zoals seksspeeltjes als je hierop klikt kom je op een pagina met vele verschillende soorten speeltjes van cockrings, vibrators, fleshlights of opblaas poppen naar seks schommels, positie ringen of vingerspeeltjes.

Bij lingerie kun je kiezen tussen dames lingerie, dames kleding, been mode, heren mode, heren lingerie en accessoires. Hierin staat bijna alles wat je nodig bent om er leuk en sexy uit te zien. Wat leuk is aan deze website is dat het ook een speciale sectie heeft voor BDSM dit is voor de liefhebbers natuurlijk super handig, je hoeft niet je speeltjes tussen de vele andere soorten speeltjes te zoeken. Het staat onder dit kopje allemaal mooi gesorteerd. Kleding, pompen, kuisheid speeltjes, gewone speeltjes, boeien en natuurlijk het bondage gedeelte

Daarnaast zit het lichaam- en verzorging kopje. Hier kun je alles vinden wat je kunt gebruiken tijdens de seks of het voorspel. Condooms, massage oliën, glijmiddelen maar ook erectie pillen en alles wat je nodig hebt voor de hygiëne van de speeltjes en jezelf.

Je kunt bij easy toys zelfs tampons en vagina verstrakkende crèmes kopen.

Funtoys is het volgende kopje wat je tegen komt. Dit is meer een hebbedingetjes gedeelte met grappige speeltjes, erotisch snoepgoed, erotische spellen, erotische keukenvormen en naaktkalenders. Dit zijn dus echt dingetjes wat leuk is om te geven grappig met een opwindend tintje. De cadeau sectie mag natuurlijk niet ontbreken. Je vind daar de pakketten met daarin van alles wat je maar bedenken kunt! Er zijn een hele boel pakketten waar je uit kunt kiezen.

Wat wij als Nederlanders ook altijd leuk vinden is het outlet/sale gedeelte. Hier staan de koopjes op met vaak wel kortingen van 50%. Wat het extra leuk maakt om je speeltjes assortiment eens flink uit te breiden.

Gerelateerde verhalen
BDSM Store
apr 29, 2017
Pabo
apr 29, 2017