Een harig kutje scheren

Een harig kutje scheren

Mijn kutje en benen zijn nogal harig, ik weet dus ook dat ik mij regelmatig moet ontharen. Ik zou die avond op een date gaan en dan moet ik natuurlijk me geslachtsdeel scheren. Ik stapte onder de douche en het warme water stroomde over mijn lichaam. Ik genoot van het gevoel en bleef even staan. Toen pakte ik de scheerschuim. Ik vind het gevoel van scheerschuim altijd lekker en het lijkt te helpen bij het scheren. Ik wreef nog even met mijn handen door mijn grote bos schaamhaar. Mijn kutje was haast niet meer zichtbaar door de hoeveelheid haar erop. Ik spoot een flinke lading scheerschuim op mijn hand en begon dit aan de voorkant van mijn kutje te smeren, lekker langzaam verdeelde ik al het scheerschuim over mijn flinke bos haar. Mijn scheermesje had ik al klaar gelegd, het was een super scherp mesje en dit had ik natuurlijk wel nodig. Ik haalde het mesje door mijn schaamhaar en het eerste stukje werd lekker kaal, door de hoeveelheid haar kon ik alleen maar kleine stukjes scheren. Ik hield het mesje onder de douche en de haren spoelden door het putje. Weer haalde ik hem door mijn grote bos. Stukje voor stukje werd mijn grote bos schaamhaar weg gehaald. Na ongeveer 20 keer deze routine te hebben gedaan was de voorkant van mijn kutje helemaal glad. Ik wreef er met mijn hand over heen en er was geen haartje meer te bekennen. Nu moest ik bij mijn schaamlippen en billen zijn. Ik gebruik hier vaak geen scheerschuim voor omdat ik eigenlijk niet weet of dit wel goed is voor mijn kutje, ik wil natuurlijk niet een geïrriteerd kutje hebben voor mijn eerste date. Ik bukte diep met mijn benen wijd en pakte het mesje er weer bij. Langzaam liet ik hem van de binnen kant van mijn been naar mijn schaamlippen gaan. Even leek er een haartje vast te blijven zitten dat deed wel wat zeer maar gelukkig ging het vrij vlot weer weg. Hierna deed ik ook de andere kant op deze manier en ook haalde ik het scheermesje tussen mijn billen door. Nu was ik helemaal klaar, ieder haartje was weg bij mijn kutje.

 

Oké, door naar mijn benen. Ik pakte weer een flinke lading scheerschuim en smeerde dit uit over mijn linkerbeen. Deze been was ook wel heel erg behaard zeg. Ik haalde het scheermesje er over heen en ik zag een baan waar ik was geweest. Ik spoelde het mesje weer schoon en herhaalde dit, langzaam zag ik mijn been helemaal haar vrij worden, het was toch ook echt wel tijd dat ik mij ging ontharen. Nu mijn rechterbeen nog, weer scheerde ik mijn been helemaal in met het zachte scheerschuim. Ik wreef dit keer iets langer door het voelde erg lekker. Ik scheerde ook deze been helemaal glad. Ik stapte uit de douche en droogde me af, ik spoot een lekker geurtje op en kleedde mij aan. Nu was ik klaar voor mijn date aangezien ik nu helemaal mooi kaal was.