Familie therapie – Seks met stiefzus

familie therapie seks met stiefzus pornofilm

Alex en Esther hebben al een langere tijd seks met elkaar. Hun ouders zijn nu ondertussen 3 jaar samen. Alex is dus de stiefbroer van Esther maar dit mag de pret voor de twee niet drukken, ze doen niks liever dan met elkaar spelen tot Esther ineens een vriendje kreeg ze kwam ineens niet meer bij hem stiekem zijn slaapkamer binnen om een beurt te krijgen. Alex daarin tegen had nog steeds geen vriendin. Hij kreeg steeds meer zin, toen hij doorhad dat Esther niet meer naar hem ging komen besloot hij toch maar een kansje te wagen.

Ze was met haar mobieltje bezig, hij kwam bij haar zitten om aandacht te krijgen maar ze had niet zoveel aandacht voor hem. Daar lag ze in haar onderbroekje en een kort topje. Alex kon zichzelf niet meer in houden en besloot haar benen open te doen. Niet doen zei ze, je weet dat ik nu een vriendje heb. Ik kan het beter, dat weet je drong Alex aan en begon haar voorzichtig over haar broekje te strelen.

Nog steeds was Esther een beetje terug houdend zij dacht immers aan haar vriendje. Hij begon haar borsten te strelen daarna weer terug naar haar broekje. Hij probeert haar een beetje in de stemming te krijgen door te vragen of zij zijn pik nat wil maken. Ineens word ze wat makkelijker, ze laat het toe dat hij haar begint te vingeren. Hij komt iets dichterbij met zijn pik, pakt haar hoofd vast en drukt haar voorzichtig richting zijn pik. Ze begint spontaan te pijpen. Het vingeren heeft haar toch geil gemaakt. Langzaam trekt hij haar ondergoed uit, ze stribbelt helemaal niet meer tegen. Hij drukt zijn pik in haar en begint haar lekker te neuken terwijl zij onderop ligt. Ze kan er geen genoeg van krijgen. Hij stopt en laat haar zijn pik nog een keer goed nat pijpen zodat hij haar doggy nog een keer hard kan nemen. Ze houd het niet meer, ze kan niet meer blijven staan zo heerlijk word ze geneukt en hij gaat maar door terwijl ze ondertussen op haar buik ligt. Omdat hij natuurlijk niet in zijn stiefzusje kan klaar komen gaat ze nog een keer met haar benen wijd op haar rug liggen. Na een tijdje voelt Alex dat hij moet spuiten, dit doet hij over de borsten van Esther. Toch wel fijn zo’n stiefzusje!