Geluidloze vibrator

Stille geluidloze vibrators

Een geluidloze vibrator is niet voor iedereen persé een must voor mij was dat heel anders. Ik woon in een studentenhuis je kunt alles horen. Als iemand kucht,zucht of hoest je krijgt echt alles tot bijna in detail mee. Natuurlijk heb ik ook mijn behoeftes dus na een tijdje zoeken kwam ik geluidloze vibrators tegen dan hoef ik alleen nog maar rekening te houden met mijn eigen gekreun en niet meer met het getril van het speeltje!

Nu moest ik nog een goeie vinden na goed zoeken ben ik op deze website uit gekomen, hier zijn meerdere soorten stille vibrators te koop, in de prijs categorie van 15 euro tot wel 169 euro. Zelf heb ik gekozen voor de lelo vibrator iris blauw. Deze omdat hij mij aansprak wat betreft het model en wat ik persoonlijk fijn vind dat hij niet met batterijen werkt maar er een lader word bijgeleverd. Deze vibrator is wel iets duurder is prijs klasse maar zoals ze zeggen goedkoop is duur koop klopt op het gebied van geluidsloze vibrators wel redelijk. In het verleden heb ik ook vibrators gehad van 20 euro maar die maakte toch nog wel degelijk geluid. Natuurlijk kun je het geluk hebben dat je eentje treft van weinig geld die inderdaad ook amper geluid maakt maar na de eerste mislukte poging heb ik mij aan een duurdere type gewaagd.

Toen hij eenmaal binnen was ben ik hem natuurlijk meteen gaan proberen. Mijn nieuwe speeltje de lelo iris blauw heeft na zijn test rondje meteen een leuk plekje gekregen in mijn nacht kastje. Nu kan ik eindelijk zonder schaamte doen waar ik zin in heb en niet bang hoeven te zijn dat de buren mee zullen genieten van mijn stiekeme momentjes. Ik raad iedereen die in een drukke omgeving woont of zoals mij in een studenten huis zeker aan om een geluidsloze vibrator te kopen!