Goedkope leuke stripper

Goedkope leuke stripper

Aangezien mijn beste vriend bijna jarig was wilde ik een goedkope stripper voor hem huren. Een stripper die hem zou berijden en helemaal naakt zou gaan maar waar vind ik zo’n goedkope stripper voor hem? Ik begon mijn zoektocht op de wallen, ik ben gewoon simpel weg bij een aantal hoertjes binnen gestapt om te vragen of ze ook wilden strippen voor een feestje. Jammer genoeg gaf geen enkele meid hier gehoor aan maar ik kwam bij Natalie een Russisch hoertje uit en deze meid was zo lekker dat ik mezelf even liet gaan. Ik betaalde voor een half uurtje en ze trok meteen mijn broek omlaag. Haar mond vouwde zich om mijn hard pik en ze zoog lekker hard en snel. Ik kwam er bijna klaar van maar dat was natuurlijk niet de bedoeling want ik wilde dat lekkere natte Russische kutje wel even pompen. Ze ging doggy staan en ik pakte haar bij haar smalle heupjes vast, ik stootte hard en ze kreunde het uit. Ik had gelukkig een condoom om waardoor ik haar wat langer kon neuken want ik kom niet zo snel klaar met condoom om. Ik pompte dat kutje goed en uiteindelijk spoot ik mezelf helemaal leeg. Dat was een lekker begin van mijn zoektocht naar een goedkoop strippertje.

Die avond ben ik thuis op het internet gaan zoeken naar een leuk strippertje en kwam op een soort marktplaats voor geile wijven uit. Hier zou vast wel een meisje zijn die wilde stripper voor een paar knaken. Ik schreef meerdere meiden aan die er wel knap uitzagen maar ik vond Ivey het leukst en vroeg haar bij mij te komen voor een betaalde evaluatie. Dit wilde ze wel en nog geen uur later stond Ivey aan de deur. Het was een leuke spontane meid met een lekker lijf, ik vroeg haar voor mij te strippen om te laten zien wat ze in huis had ze zei dat ik haar wel eerst moest betalen en dat ze dan gratis zou stripper op het feest van mijn vriend. Hier kon ik wel mee leven en betaalde haar het geld, zo duur was ze immers niet. Ze begon te strippen en over mijn pik te schuren. Ik kreeg meteen een harde pik van haar, dit was een goede stripper helemaal voor dat geld! Haar tietjes duwde ze in mijn gezicht en met haar kont schuurde ze over mijn pik. Ze stopte alleen niet met schuren en ik was zo ontzettend geil geworden van haar, ik ging bijna komen van het geschuur en vroeg haar te stoppen maar ze leek er wel plezier in te hebben en bleef met dat lekker kontje over mijn broek en pik schuren. Ze wreef letterlijk al het zaad uit mijn pik en mijn broek zat er helemaal onder. Ik hoopte dat het niet zou opvallen maar schijnbaar had Ivey het wel door en ze giechelde. Ik neem aan dat ik aangenomen ben zei ze nog lachend en begon zich weer aan te kleden.

2 week later was het feest, Ivey zou met mij mee rijden en dat deed ze ook. Ik had een andere vriend gevraagd of die de jarige job op een stoel wilde zetten en wilde blinddoeken. We kwam aan en Ivey ging voor de stoel staan, de blinddoek ging af en zijn gezicht sprak boekdelen. Hij keek verlekkerd naar Ivey maar voelde zich toch wat opgelaten. Gelukkig zat hij goed vast gebonden dus hij kon geen kant op. Ivey deed haar kunstje bij mijn vriend en ik wist wat hem te wachten zou staan, veel zaad in zijn broek. Ivey was klaar en mijn vriend werd losgemaakt. Zijn gezicht was rood en bezweet, hij had geen vlek in zijn broek nog maar hij moest spontaan even weg dus ik wist wel hoe laat het was. Van Ivey heb ik nooit meer iets gehoord maar het was zeker de moeite waard.