Ik geil op mijn schoonzusje

ik geil op mijn schoonzusje

In 2001 trouwde ik met mijn vrouw, het is een mooie vrouw om te zien en we hebben het erg goed samen. Ook ons seksleven kwam niets te kort maar ik heb een probleem, sinds ik mijn vrouw haar zusje hebt ontmoet word ik geil van het idee om het met haar te doen. Mijn vrouw is op dit moment hoogzwanger en ons seksleven is dus op dit moment even iets minder en heeft betere tijden gekend. Ik neem mijn vrouw natuurlijk niets kwalijk maar van het een kwam het ander.

Ik was op stap geweest met twee goede vrienden van mij en in de kroeg kwam ik mijn schoonzusje met een vriendin tegen. Erg gezellig en we hebben met zijn allen wat gedronken, ik kon niet meer auto rijden en mijn vriend bood aan dat ik wel bij hem mocht blijven slapen. Geen probleem dat deed ik wel vaker en we dronken weer vrolijk verder. Plots zag ik in mijn ooghoek dat mijn vriend flink aan het zoenen was met de vriendin van mijn schoonzusje. Ze grapte nog dat ik waarschijnlijk bij haar moest blijven slapen omdat mijn vriend met haar vriendin mee naar huis zou gaan en ik moest nog lachen om het idee. Rond een uur of 12 kwam mijn vriend ineens naar mij toe “ik heb aan je schoonzusje gevraagd of je daar mag blijven slapen want ik ga met Priscilla mee naar huis” en ik wist niet wat ik hoorde. Ik vind het geen probleem maar omdat ik al behoorlijk veel fantaseer over mijn schoonzusje was ik bang dat ik straks met haar in een bed zou eindigen en ik wilde mijn vrouw toch niet bedriegen met haar zusje! Maar goed ik had weinig keus meer dus ik ben er maar in mee gegaan.

Samen met mijn schoonzusje liepen we naar haar huis. Ze woonde niet heel ver weg van het café en dat kwam mooi uit want ik had aardig wat drankjes op en dat lopen ging mij niet goed meer af. We steunen en botsten af en toe tegen elkaar aan en ik voelde me even weer een tiener die op stap was geweest. Ik vergat mijn vrouw en mijn leven zoals hij was en ging mee in de goede vibe die ik had. We waren bij de deur van het huis en ik heb zonder te twijfelen mijn schoonzusje omgedraaid en begon haar te zoenen. Ze deed met me mee terwijl haar andere hand de deur probeerde te openen. Al zoenend gingen we naar binnen en mijn hand gleed over haar lichaam. Ze kreunde zachtjes en ik had door dat ze er wel zin aan had, dit maakte mij erg geil en mijn fantasie bleef niet langer een fantasie. Ik trok haar kleren uit en god wat een prachtig lichaam! Precies zoals ik me had voorgesteld! “Moeten we dit wel doen?” vroeg mijn schoonzusje ineens. Ik dacht even na maar ik was te geil en zei dat het ons geheim moest blijven, hier was ze het mee eens en trok mijn kleren snel uit. Ze bukte en nam mijn pik in haar mond, van boven leek ze erg op mijn vrouw maar haar lichaam was mooier dan het lichaam van mijn vrouw was.

Ze spuugde een keer op mijn pik en smeerde dit lekker uit, het voelde heerlijk en ik kreunde hard. Ik pakte haar bij haar hoofd en begon haar weer te zoenen, al zoenend legde ik haar neer op de bank. Ik pakte mijn lul vast en duwde haar benen naar achter, haar poesje zag er lekker nat en mooi roze uit en ik moest en zou haar gewoon neuken. Ik duwde mijn pik in haar strakke roze kutje, “oh ja” kreunde ze uit. Haar kutje was ook strakker dan die van mijn vrouw was en na de bevalling zal mijn vrouw wel een stuk minder strak zijn nog als ze daarvoor was. Het voelde zo lekker, ik stootte lekker diep en hard in haar kutje. Ze was zo nat dat ik hoor goed kon horen en mijn pik gleed heerlijk in en uit haar kutje. Ik pakte haar vast en draaide haar om ze kreunde hard en schijnbaar hield ze wel van een ruige aanpak. Bij mijn vrouw heb ik wel eens een harde aanpak geprobeerd maar die ging er niet graag in mee, ondanks dat ik het haar nooit heb verteld hou ik onwijs van harde seks maar liever zachte seks als helemaal niets denk ik dan maar. Echter mijn schoonzusje was uit heel ander hout gesneden! Die wilde alleen maar harder en ruiger.

Ik pakte haar bij haar haren vast en stootte hard en diep. Ze bleef maar vragen of ik harder wilde gaan en ik gaf haar alles wat ik had. Ik heb nog nooit zo hard geneukt en het was zo ontzettend geil! Ik gaf haar voorzichtig een tik op haar bil en dit leek ze ook erg te waarderen dus ik deed het nog een keer alleen dit keer iets harder. Mijn schoonzusje kreunde van genot en ik stootte gewoon door. Aangezien ik al wat drankjes op had kon ik wel even door gaan want klaar komen duurt bij mij nou eenmaal langer met veel alcohol op. Dit was geen probleem want van dit strakke roze kutje kon ik uren genieten. Na een flinke tijd zei ze ineens dat ik door moest stoten want ze kwam bijna klaar. Ze had ooit al eens verteld dat ze een squirter was maar ik heb dit nooit een gedachte gegeven, plots kwam er allemaal vocht uit haar, alles was nat haar benen, de bank. Kon het nog geiler? Ik werd hier zo verschrikkelijk opgewonden van dat ik ook niet langer meer mijn zaad kon ophouden en ik spoot vol in haar kutje die nog lekker aan het na druppen was. Mijn lichaam rilde ervan, wat was dit geil. We kusten nog wat en streelden nog even lekker na. Daarna sprong ze onder de douche, toen ze weer uit de douche kwam lag ik al op bed. Ze kwam bij me zitten en zei me dat dit de eerste maar direct ook laatste keer was omdat het te fout was, ze gaf me nog een kus op mijn mond en wenste me welterusten. Sindsdien heeft mijn fantasie een wat levendigere draai gekregen en hoop ik ooit nog eens met haar seks te hebben.