• Home  / 
  • Webcamsex
  •  /  Islive bekend om Nederlandse webcamseks dames

Islive bekend om Nederlandse webcamseks dames

Nederlandse webcamseks bij Islive

Islive is een Nederlands platform waar stellen, mannen, vrouwen en transseksuelen kunnen cammen dus er is altijd wel iets op dit platform waar je van houdt! In totaal hebben 2900 mensen zich hier ingeschreven om te gaan cammen. Bij dit platform betaal je per minuut, wat gebruikelijk is bij Nederlandse platforms. De kosten hiervan zijn 70 cent per minuut en je kunt betalen door middel van telefoon, Ideal, bank en creditcard. Bij dit platform kun je ook anoniem meekijken, je komt dan in de box al voyeur. Als voyeur kan je niet praten of tegen gepraat worden.

Bij islive kun je bellen, smsen, berichtjes sturen, cammen of alles tegelijk! Wat Islive uniek maakt is dat er een mogelijkheid is om in het echt af te spreken met de cammers. Op veel andere sites is dit absoluut verboden, er zitten wel wat ogen en haken aan je mag bijvoorbeeld in de chat geen persoonlijke gegevens door geven als cammer. Dit moet dan via de berichten optie gebeuren. Deze is overigens ook goed te gebruiken om contact met de cammer te houden als hij/zij niet online is. De optie om af te spreken is voor islive een goede set geweest omdat je als man uiteraard soms dames tegen komt waar je wel meer mee zou willen doen dan alleen kijken. Niet alle dames zijn hiervoor in dus lees wel eerst haar profiel even goed door, hier staat in of ze afspreekt of niet. Zo voorkom je voor beide partijen teleurstellingen.

Je zit hoogstwaarschijnlijk met meerdere mannen in zijn/haar chatroom dus de aandacht moet hij/zij verdelen over de mannen die er zitten. Je kunt geluk hebben dat je de enige op dat moment in haar chat bent maar je kunt ook pech hebben en er met 10 anderen zitten. Wat dan wel weer een voordeel is, is dat je haar privé kan nemen met een simpele druk op de knop kun je haar een verzoekje tot een vip gesprek sturen. Mocht ze deze accepteren dan worden alle andere mannen uit de chatroom gezet en heb je haar voor jou alleen. Deze optie kost echter ook wat meer, je betaald dan 4 keer meer dan het gebruikelijke tarief per minuut maar dan heb je haar ook helemaal voor jezelf!

Wil je iets speciaals zien dan maak je hier het meeste kans op als je de cammer privé neemt of een tip stuurt, dit is een extraatje voor haar boven op de minuten die ze betaald krijgt. Dit is een leuke manier om haar te laten zien dat je haar echt heel leuk vind of om gewoon simpel weg te krijgen wat je wil!

Ervaringen met Islive webcamseks

  • chatten en daten
  • Ervaring Islive
  • Ervaring cam 2 cam

Stiekeme genieter zo kun je mij wel noemen. Ik weet van mezelf dat ik niet moeders mooiste ben, dat geeft ook niet heb in ieder geval geen waan ideeën dat ik wonderschoon ben. Dit belemmerd mij een beetje in het contact met vrouwen omdat ik weet dat veel vrouwen toch ook de buitenkant mooi willen zien in plaats van alleen een goed innerlijk. Na een aantal mislukte dates omdat de vrouwen mij meer als maatje zagen dan als seks partner ben ik toch eens op zoek gegaan naar een andere mogelijkheid om toch aan mijn trekken te komen. Een van mijn vrienden vertelde mij dat hij wel eens op een cam site zat. Hier had ik nog nooit van gehoord, hij zei als ik later bij hem langs zou gaan dat hij het mij even zou uitleggen hoe het werkte.

Bij hem thuis startte hij direct de laptop op. Klikte op een website uit zijn favorieten en we kwamen op een site waar allemaal foto’s stonden van prachtige meiden. Hij klikte een dame aan begon met haar te chatten en zei dat ik aan de kant moest staan. Tot mijn grote verbazing zetten hij zijn eigen cam aan! Moet dat verplicht vroeg ik nog want ik kon me niet voorstellen dat je jezelf zou willen laten zien. Ik zou dat namelijk echt niet durven. Hij had een kort gesprekje met de vrouw waarna hij de chat weer afsloot. Ik kwam thuis na wat biertjes gedronken te hebben en startte ook maar direct de laptop op. Het was even puzzelen hoe het moest want ik moest eerst nog een account aanmaken en er credits op zetten aangeschoten is dit lastiger dan het lijkt. Alles klaar eindelijk we kunnen beginnen. Leuke dame opgezocht en de chat begonnen. Ze vroeg me meteen of ik mijn cam ook aan wou doen, dit was dus waarom mijn vriend dat deed. De dames schijnen dat wel leuk te vinden. Ik was erg aangeschoten normaal had ik nooit mijn cam aangedaan maar ze vroeg het zo lief dus vooruit. Ze zei meteen dat ze me er leuk uit vond zien, dit had ik nog niet eerder gehoord het voelde goed! Mijn zelfvertrouwen groeide er enorm van. De avond erna een andere dame uitgezocht wederom kreeg ik weer het verzoek om mijn cam aan te doen. Dit keer was ik nuchter maar ach waarom ook niet. Ook zij was te spreken over mij. Zo ben ik een paar dagen aan het chatten geweest en mijn zelf vertrouwen is enorm gestegen. Ik ben weer opnieuw gaan daten. Nu met succes, je uitstraling is minstens net zo belangrijk als een goed uiterlijk. Voel jij je goed zul je er beter uit zien. Een goeie cam2cam ervaring voor mij.