Mijn vrouw weet van niks

vreemdgaan met de zus van mijn vrouw

Mijn vrouw weet van niks, met dat ik het schrijf weet ik dat ik me schuldig maak aan iets wat niet zo netjes is maar kan het niet weerstaan. Ik ben nu 10 jaar getrouwd met een hele leuke vrouw. Seks is niet meer wat het geweest is, zij heeft er geen problemen mee maar ik daarin tegen wel. Het maakte haar niet uit, ze wou gewoon niet vaker dan 1 keer in misschien een maand als ik geluk had. Je begrijpt wel dat dat voor een man heel frustrerend is. Op een dag was mijn vrouw’s zus bij ons. We waren gezellig aan het barbecueën, drankje erbij. De wijn vloeide rijkelijk mijn vrouw was moe dus die ging op bed haar zus zou bij  ons blijven logeren omdat ze natuurlijk niet meer naar huis kon als ze zoveel op had.

We kregen het over onze relatie, door de wijn was ik misschien iets eerlijker dan ik had  moeten zijn want mijn seks leven gaat eigenlijk niemand wat aan maar het voelde goed om er over te praten. Ik vertelde haar dat seks niks meer was, we hooguit 1 keer in de maand seks hebben. Ze was helemaal verbaast, ze zei dat ze me een hele knappe man vond en als ik haar man was dat we dan elke dag seks zouden hebben. Dat is het moment waar ik de fout in ging. Ik keek haar aan ze was mooi maar had haar nooit op die manier bekeken. Ik boog naar haar toe, zoende haar en streelde door haar aan. Ik voelde me beetje schuldig maar het was zo opwindend. Bovendien ligt niet alle schuld bij mij, mijn vrouw voorziet mij bij lange na niet in mijn behoeftes.
Haar zus begon mij over mijn broek te strelen, daarna met haar hand in mijn broek. Ik werd zo geil dat ik zelf niet nadacht over het feit dat mijn vrouw boven lag te slapen. De kleren vlogen uit, we zoende wild en ze pijpte mij. Wat was dit geil zeg.

Ik heb haar doggy geneukt, mijn hand om haar mond zodat ze niet te veel geluid zou maken want dit kon mijn vrouw wakker maken. Ik neukte haar hard, het idee dat we juist zachtjes moeten zijn gaf me alleen maar nog meer vuur. Ze smeekte mij harder te neuken, dit was zo anders dan dat het normaal met mijn vrouw ging. Die wou gewoon langzaam en ik moest snel klaar komen maar haar zus was heel anders die wou steeds harder en meer. Ze kon geen genoeg van mij krijgen! Na dat ik seks gehad met haar heeft ze het afgemaakt door mijn klaar te pijpen, ik mocht zelfs haar mond vol spuiten. Dit was echt een leuk afwisseling zeg.

We hebben de hele avond seks gehad, ik ben die avond voldaan naast mijn vrouw in bed gestapt en als een roosje geslapen. De volgende dag werd ik wakker, liep naar beneden en mijn vrouw was al wakker. Ze was met haar zus aan de koffie. Ze keken me aan toen ik beneden kwam. Ik was even bang dat ze het verteld zou hebben maar mijn vrouw zei direct goedemorgen schat. Haar zus flirtte met mij in de tijd dat mijn vrouw even niet oplette. Ik voelde  mij helemaal top.