Minder leuke ervaring met anaal

hard en pijnlijk anaal genomen

Mijn vriend en ik zijn van het proberen van nieuwe standjes, nieuwe speeltjes enzovoort.  Het experimenteren op het gebied van seks zeg maar. Eigenlijk gaat dit altijd goed en hebben we veel lol samen. Ik wou jullie daarin tegen in dit verhaaltje vertellen over mijn iets minder leuke ervaring.

We hadden ons laten vertellen dat er een bepaalde soort drugs was die aanraking, seks en alles erom heen veel leuker zou maken aan gezien wij van experimenteren houden leek ons dit ook wel een leuke manier om ons seks leven eens te verreiken. Zo gezegd zo gedaan, we hadden ons wat van die drugs op gehaald en die avond samen het in genomen.
Er was geen woord over gelogen, je krijgt tintelingen als je elkaar aanraakt. Alles voelt intenser, je voelt je enorm gelukkig en je lijkt haast te zweven als je je beweegt of als je loopt.
We hebben die avond heerlijk seks gehad. Ik ben zelfs een paar keer spuitend klaargekomen terwijl mij dit normaal nooit zou lukken. Nu zul je wel denken wat kan er in vredesnaam mis gaan als je je zo goed voelt, de eerste keer in ieder geval dus helemaal niks.

De tweede keer dat we het deden omdat het ons de eerste keer dus zo goed bevallen was gebeurde iets waar ik nog nooit over na gedacht had. We hadden wilde seks, ik heb hem een uur gepijpt want ook tijdsbesef is helemaal weg na het innemen van de drugs. Het verveeld ook niet, je kunt blijven genieten en bezig zijn zonder dat je er problemen mee hebt of krijgt. Na het pijpen heeft hij mij lang gevingerd, ik ben zo vaak spuitend klaar gekomen dat we wel 4 handdoeken nodig waren om alles droog te maken. Na mijn vinger sessie ging ik boven op hem zitten maar het ging mij niet hard genoeg. Ik wou echt gewoon keihard geneukt worden!

We draaien om van positie en toen gebeurde het. Hij stootte keihard in mijn kleddernatte poesje maar helaas was door de drugs zijn richtingsgevoel of zijn besef hoelang zijn pik was even weg want hij prikte er finaal naast en helaas voor mij schoot zijn pik regel recht mijn kontje in. Ik heb nog nooit zoiets pijnlijks mee gemaakt tijdje nodig gehad om bij te komen maar het was ook direct helemaal klaar. Ik had er geen zin meer in. Eerst dacht ik ach het zal wel een one time ding zijn geweest, maar de derde keer dat we weer die drugs hadden gebeurde het weer terwijl we op dat moment niet eens hele wilde seks hadden.
S

indsdien ben ik iets voorzichtiger geworden, zonder die drugs hebben we het nog nooit gehad maar ik kon het de eerste tijd niet van me af zetten. Ik gebruikte buttplugs tijdens de seks om te voorkomen dat het per ongeluk zou gebeuren. We hebben die drugs ook maar niet nog een keer gebruikt. We vermaken ons zonder ook heel goed gelukkig en het is nu eerder een angst middel dan een genotsmiddel omdat ik telkens bang ben dat het weer zou gebeuren.