Neuken op kantoor

neuken op kantoor seksverhaal

Ik werk op een leuk kantoor, het is een klein bedrijf dus er is niet heel veel personeel. Al sinds een paar dagen had ik het idee dat een van mijn vrouwelijke collega’s mij expres probeerde te verleiden. Ik weet dat ze sinds een paar weken weer single is en dat ze wel van aandacht houd, maar nu had ze dus ineens erg laag  uitgesneden truitjes aan en als ik in de buurt was trok ze deze nog wat lager. Ook liet ze dingen vallen en bukte heel opvallend mijn kant op als er niemand in de buurt was. Ik werd er wel opgewonden van want het is een mooie meid om te zien en van het een kwam het ander.

Het begon nadat we samen in de kopieer ruimte stonden, weer bukte ze heel opvallend en terwijl ze omhoog kwam trok ze haar truitje wat lager zodat haar decolleté goed zichtbaar was. Natuurlijk keek ik ernaar, hoe ik ook probeerde dit niet te doen het lukte gewoon weg niet om weg te kijken. Ze vroeg ineens aan mij of het me beviel wat ik zag, ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen en mompelde dat ze mooi waren. Schijnbaar maakte dit wat los bij haar en ze begon me ineens te zoenen, het was vol overgave, die meid moet echt retegeil zijn geweest. Niet hier fluisterde ik, zorg dat je door werkt dan sluiten wij het pand samen af vanavond. Zo gezegd zo gedaan, ik wist dat ik vanavond met haar ging neuken op kantoor en werd er super geil van. Ik ben niet het type wat vrouwen heel makkelijk versiert dus dit was ideaal voor mij.

Het was 5 uur en de laatste mensen vertrokken uit het pand. Nu waren wij alleen nog over en ik hoorde haar hakken al in de gang, ze ging op mijn bureau zitten en opende haar benen. Ik begon haar te zoenen en streelde haar over haar panty. Ze kreunde zacht en begon mijn broek los te doen. Mijn harde pik stond direct recht op en was er helemaal klaar voor. Ze bukte voor over en trok haar ondergoed omlaag. Ik ging achter haar staan en pakte haar bij haar heupen, met mijn vingers voelde ik of haar kutje wel nat genoeg was maar ze leek behoorlijk ongeduldig. Ik pakte haar stevig vast en met een stoot duwde ik mijn pik in haar natte kutje. Ik stootte lekker hard en ze voelde heerlijk strak aan. Ik hoorde haar hard kreunen en het klonk erg geil. Ik draaide haar op, veegde wat papieren aan de kant en legde haar weer op het bureau, op deze manier kon ik haar tietjes ook lekker zien wiebelen terwijl ik haar neukte. Ik ben echt een borstenman en van die bewegende tietjes tijdens het neuken is gewoon onwijs lekker om te zien. Ik stootte hard en ze kreunde hard! Oh ja, ga door, harder riep ze uit. Ik gaf alles wat ik had en ze leek ervan genoten te hebben, ze trilde nog wat na van haar orgasme toen ik haar helemaal vol spoot. Ik hield mijn pik nog even in haar en we zoende nog even, daarna ging ze naar de wc en hebben we samen het gebouw afgesloten. Maar het was een onwijs geile ervaring en sindsdien neuken we vaker en geeft ze me af en toe een blowjob op kantoor.