Nick zijn ervaring met een tinderdate

seks via tinder

Nick had ongeveer een week geleden een tinder account aan gemaakt nadat hij hoorde van een vriend dat je erg makkelijk neukertjes kon scoren op via tinder. Hij had direct beet! Een mooie jonge dame wilde graag met hem afspreken en Nick wist meteen dat hij vanavond seks ging hebben.

Ding dong, de bel ging. Nick liep naar de deur en daar stond een bloedmooie meid. Nick deed de deur open en stelde zich voor. Samen liepen ze naar de woonkamer maar deze meid liet er geen gras over groeien en begon Nick direct te zoenen. Al zoenend en strelend nam Nick de meid mee naar zijn slaapkamer. Ze kleedde elkaar uit en Nick zijn pik stond direct stijf. Langzaam kroop hij tussen haar benen en pakte zijn pik vast. Hij duwde zijn pik tussen haar vlezige schaamlippen door en ze wilde graag meer. Zo ging Nick een paar keer teasend op en neer met zijn pik over haar kutje. Daarna ging hij langzaam haar strakke gaatje in, stukje voor stukje en ze genoot er duidelijk van. Haar knieƫn had ze opgetrokken naar haar borst en met haar handen ondersteunde ze haar benen terwijl Nick zijn pik in en uit haar kutje haalde. Zijn vingers streelden haar clitje en schaamlippen terwijl hij haar aan het neuken was. Na een aantal keer stoten in haar natte kutje haalde hij zijn pik er weer uit, je kon er allemaal nattigheid op zien zitten, en begon haar te vingeren met twee vingers.

Hij vingerde haar steeds sneller en ging aan de zijkant van het bed staan zodat zijn pik bij haar gezicht kwam. Ze bedacht zich geen moment en pakte zijn pik vast, ze nam zijn pik in haar mond. Eerst likte ze alleen zijn eikel maar langzaam duwde Nick zijn pik wat verder in haar mond terwijl hij haar nog steeds ruig aan het vingeren was. Plots gaf hij een harde tik op haar kutje en begon daarna weer rustig haar vlezige kut te vingeren en te strelen. Ze had nog steeds zijn pik in haar mond en langzaam ging hij steeds dieper haar keeltje in. Ze leek er geen genoeg van te krijgen en door het ruige gevinger kreunde ze heftig. Plots trok Nick zijn pik uit haar mond en trekt haar naar zich toe, ik wil je nog even lekker neuken zegt hij en steekt zijn pik weer in haar natte kutje. Ze kreunt het uit terwijl Nick haar steeds harder stoot. Inmiddels waren haar billen al helemaal rood maar ze vond het enorm geil en dat was wel te merken aan de natte plek op het bed, zulke geile meiden zal je vast alleen op Tinder vinden dacht Nick nog terwijl hij genoot van haar warme natte kutje. Ze schreeuwde het nu uit en zei dat ze elk moment klaar kon komen, Nick streelde met zijn duim nog extra over haar clit terwijl hij haar door neukte. Ze kreunde en kronkelde, ze genoot duidelijk van haar orgasme. Nick zat er ook niet ver meer vandaan en pakte haar vast zodat ze doggy ging staan. Duwde zijn harde inmiddels erg natte pik nog een keer in haar kutje. Na een paar keer stoten kon hij zichzelf ook niet meer bedwingen en spoot hij haar kutje helemaal vol.