Remote controlled vibrators

op afstand bestuurbare vibrator remote controlled

Mijn vriend en ik houden van experimenteren, we gaan op seksueel gebied graag net even iets verder dan dat anderen doen. Op een dag kwam hij thuis met een doosje als verrassing voor mij enthousiast maakte ik het doosje open.

Hij had een op afstand bestuurbare vibrator gekocht voor mij! Die avond zouden we uit eten gaan in een restaurant en hij stond erop dat ik hem in deed.

Zo gezegd, zo gedaan. We kwamen aan in het restaurant en ik was al iets opgewonden alleen van het idee dat hij nu de volle controle had over mijn speeltje. Hij zette hem bij binnenkomst op zijn zachtst. Ik voelde mezelf al nat worden wat een heerlijk gevoel en wat is het ook spannend als er zo veel vreemde mensen om je heen zijn die niet weten dat jij een speeltje in heeft die je partner gewoon aan het besturen is.

Hij zette hem steeds iets harder, nog iets harder. Ik had moeite met me inhouden. Ik kwam al bijna klaar. Hij stopte even gelukkig want ik kon me bijna niet meer inhouden om lawaai te gaan maken. Langzaam trilde het door tijdens het etentje, het eten was op. We betaalde de rekening toen we buiten waren had mijn vriend geen genade meer voor mij en zette het speeltje op maximum snelheid . Wat heb ik genoten van die ervaring. Het was zo spannend, zo intens maar toch voelde het zo heerlijk. We gebruiken het speeltje nog regelmatig als we ergens heen gaan wat het toelaat zo’n speeltje te dragen want er is niks leuker dan op zulke openbare plaatsen toch lekker een beetje te kunnen genieten. Voor iedereen die nu denkt ‘dat lijkt mij ook wel wat’ heb ik een top 3 gemaakt van mijn lievelings speeltjes op afstand bestuurbaar die allemaal te verkrijgen zijn bij easytoys.nl

Ivan Stella Obsession roze/zwart

Artikelnummer: 390001

vibrator met afstandsbediening

Artikelnummer: ad372

Vibrerend eitje – Paars

Artikelnummer: ET291PUR