Seks met BBW Sonja de moeder van mijn collega

Seks met BBW moeder van collega

Dit verhaal speelde zich af toen ik rond de 25 was, hierdoor is mijn voorliefde voor volslanke dames ontstaan en daarom wil ik dit verhaal graag delen. Ik had in die tijd een vriend genaamd John dit was een stevige bouwvakker die hield van lekker eten. Ik nam aan dat zijn postuur ook daar vandaan kwam. Omdat we op dezelfde bouw werkten en in dezelfde stad spraken we af te carpoolen naar het werk. De volgende dag ging ik dus naar John zijn huis om hem op te halen, John stapte de deur uit en ik zag een gigantische vrouw bij de deur staan John uit te zwaaien. Ze had een mooi gezicht en ik schat dat ze een jaar of 38 was. In eerste instantie dacht ik dat het de vrouw van John was en toen John instapte vroeg ik dit dus aan hem. John moest verschrikkelijk hard lachen en ik keek hem vragend aan, hij vertelde dat hij nog bij zijn moeder woonde en dat de vrouw die ik had gezien dus zijn moeder was. Hij zei dat hij zijn moeder wel zou vertellen dat ze zo’n compliment had gehad en grapte nog wat na over het versieren van zijn moeder.

Na het werk gingen we weer naar huis, ik bracht John weg en hij vroeg me of ik nog even binnen wilde komen. Ik was het voorval van de ochtend alweer vergeten en dacht dat even wat drinken geen kwaad kon dus zo gezegd zo gedaan. Binnen ging ik aan tafel zitten en ik hoorde op de eerste verdieping al iemand lopen. Dat moest natuurlijk zijn moeder zijn aangezien die behoorlijk zwaarlijvig is en je haar daardoor vast goed kan horen lopen op de eerste verdieping. Ze kwam de trap af welke duidelijk veel geluid maakte als ze eraf liep. Ze kwam naar me toe en stelde zich voor, haar naam was Sonja. Ze was gigantisch, alleen die tieten al! Ik denk dat ik nog nooit zulke grote tieten heb gezien in mijn hele leven. Ook haar kont was gigantisch groot en rond en ze liep met aangesloten benen omdat ze zo vol was. John bracht bij een biertje en kwam bij me aan tafel zitten. Ook Sonja kwam erbij zitten en John vertelde haar dat ik dacht dat ze de vrouw van John was. Sonja was duidelijk gecharmeerd door het verhaal en glimlachte naar me. We praatte met zijn allen wat over koetjes en kalfjes, over het werk en over relaties. Ik kwam erachter dat Sonja inmiddels al 6 jaar vrijgezel was en ik weet nog dat ik me afvroeg waarom ze zo lang vrijgezel was geweest. John maakte wat flauwe grapjes over spinnenwebben tussen de benen van Sonja aangezien er geen vent is geweest in 6 jaar tijd. Ik zag dat ze continue naar mij keek en vroeg me af waarom dat was. Had ik vlekken op mijn gezicht? Zat mijn haar vreemd? Ik durfde het niet te zeggen maar zag er geen kwaad in.

Een aantal weken verstreken en ik merkte dat keer op keer als ik John kwam halen Sonja er sexier uit ging zien, ik durfde dit eigenlijk niet aan John te vragen want het was toch raar als Sonja dit voor mij zou doen? Ik dacht dat ik het me inbeeldde want zo goed kende ik deze grote vrouw niet, wie weet liep ze wel vaker zo rond. Toen ik weer een biertje ging drinken bij John voelde ik toch duidelijk verschil. Sonja raakte me continue heel voorzichtig aan zoals met haar hand over mijn hand ook bukte ze elke keer als ik vlak bij was. Ik kon haar grote ronde kont goed zien en bukte ze andersom kon ik haar gigantische memmen goed zien. Echt ongelooflijk hoe groot die dingen waren!

Die avond betrapte ik mezelf erop dat ik tijdens het aftrekken ineens dacht aan Sonja, aan haar dikke tieten en hoe ze er naakt uit zou zien. Ik zag het helemaal voor me! Het idee was zo geil en ik fantaseerde dat ik haar lekker kon neuken. Ik werd geilde op de moeder van een vriend van me! Maar dat maakte mij op dat moment even niet uit, ik wilde gewoon lekker spuiten.

De volgende dag zou ik John weer halen omdat hij auto pech had gehad en mij dus niet kon ophalen. Toen ik aanbelde deed Sonja open en liet me binnen. Ik vroeg waar John was en Sonja vertelde me dat die vanochtend snel een vriend moest helpen en elk moment wel thuis kon zijn. Ze bood me een kop koffie aan. Terwijl we aan het wachten waren op John kwam het onderwerp relaties weer naar boven. Ik vertelde dat ik sinds een poosje vrijgezel was en ze vroeg me hoe mijn ex eruit zag. Ik vertelde haar dat het een slanke jonge meid was met lang haar. Hierop zei ze dat dunne meiden niets waren en dat ik daar wel achter zou komen als ik een grote meid zou hebben gehad. Ook kon ik beter een oudere vrouw hebben in plaats van een jonge meid en ik begon het idee te krijgen dat ze zichzelf aan het aanprijzen was. Ik grapte terug iemand zoals jou dus. Ze keek op en ik zag een bepaalde glinstering in haar ogen, je zou mij niet aankunnen zei ze. En dit vond ik wel een uitdaging. Waarom niet vroeg ik, ze vertelde me dat een grote vrouw in bed moeilijker te bevredigen was en dat ik dus groot geschapen moest zijn. Ik ben gelukkig helemaal niet klein geschapen en vertelde haar dus dat ik genoeg in huis had om dat te kunnen. Ze moest lachen, stond op en liep naar de keuken. Even later wilde ik mijn kopje in de keuken zetten en Sonja kwam net uit de keuken gelopen dus we botsten tegen elkaar aan, ze voelde zo zacht en er viel even een stilte. Plots keek Sonja omlaag en zei zie je wel jij hebt een grote vrouw nodig. Ik besefte toen pas dat ik een stijve had gekregen en doordat ik een dun trainingsbroekje aan had was dat super goed zichtbaar! Ik schaamde me een beetje maar Sonja voelde zich schijnbaar gevleid, ze keek me aan en ik kon mezelf niet inhouden, ik zoende haar. Ze leek hier in eerste instantie een beetje van geschrokken maar dit was in secondes voorbij en zoende me terug. Ze pakte me bij mijn kont en met haar dikke vingers streelde ze mijn pik. Ze keek me aan en zei dat ik zeker niet had gelogen over de afmeting van mijn pik.

Ineens hoorden we de deur en Sonja ging snel koffie maken. Ik ben maar snel gaan zitten want ik wilde niet dat mijn stijve op zou vallen. John kwam haastig binnen er zei dat hij weer weg moest, maakte zijn excuses aan mij en vertrok weer. Ik zag dit als een mooie kans en schijnbaar Sonja ook!  Ze pakte mij hand en nam mij mee naar de slaap kamer. Ik kon mij wel ziek melden voor deze BBW en dat deed ik. Na mijn belletje naar de baas begon ze me direct uit te kleden. Ik probeerde haar ook uit te kleden maar dit ging niet heel makkelijk. Zoveel stof en zo’n groot lijf maar dit maakte haar niet uit en ze hielp me ermee. Ze keek vol verwondering naar de grootte van mijn pik die inmiddels keihard was geworden. En ik keek naar haar grote lichaam, die borsten waren nog mooier dan ik me voor had gesteld en ze leken ook nog eens veel groter dan dat ze leken in kleding. Haar buik was ook enorm en haar benen en billen deden daar niet onder, ze was perfect in proportie voor haar grote omvang. Ze duwde me op bed en we zoenen eerste wat, ze pakte een condoom en deed deze om mijn pik. Daarna ging ze boven op mijn zitten, ze was zwaar dat moet ik toegeven maar dat gaf mij juist een kick. Mijn onderlichaam zat helemaal klem en ik was volledig overgelaten aan haar gratie. Ze duwde mijn pik in haar kut althans ik neem aan dat het haar kut was want ik kon het gewoon niet zien. Ze voelde lekker strak en begon op mij te bouncen.

Ze was zo zwaar en geil tegelijk! Ik had ondanks mijn gespierde lijf moeite met haar gewicht maar het gewicht bracht ook een extra gevoel met zich mee die ik nooit eerder had gevoeld. Het beklemmende maakte het geiler en ze bleef lekker op en neer wippen. Mijn pik klopte al en ik vertelde haar dat ik al bijna ging klaar komen. Dit vond ze schijnbaar geen goed plan en stopte met berijden. Ze bukte voorover en haar borsten leunden op mijn lijf, ook die borsten waren zwaar zeg! Heerlijk gevoel ik kneedde haar borsten lekker en ze genoot ervan. Ik zoog aan de tepel van haar gigantische borst en kon zichzelf niet meer inhouden. Ze duwde mijn pik weer bij haar naar binnen en bereed mij weer. Ik hield het niet langer en kreunde harde, ik spoot mezelf helemaal leeg en Sonja leek te genieten van het gevoel hiervan. Toen ik klaar was rolde ze van mij af. Ze zei dat ze niet op zoek was naar een relatie met mij maar dat ze wel verwachtte dat ik haar vaker een goede beurt zou geven. We wisselde telefoon nummers uit en zodoende hebben we nog vaak afgesproken. Ik heb haar op mijn gezicht gehad wat werkelijk waar een genot is mits ze je adempauzes geeft en ik we zijn samen vaak tot een hoogtepunt gekomen.

Jammer genoeg eindigde mijn avontuur toen John ons geheim ontdekte. Sonja vertelde me dat het klaar was en ik was hier best verdrietig van, ik was van Sonja en haar grote lijf gaan houden maar Sonja kon schijnbaar makkelijker zonder mij dan dat ik zonder haar kon. Ik heb een poosje geen relatie gehad en geen seks na tijd omdat ik niet meer kon genieten van dunne meiden. Inmiddels ben ik getrouwd met een prachtige volslanke dame die mij heerlijke seks geeft en ik geniet er nog elke dag van.