Seks met mijn lerares

sex met de lerares op school

Ken je dat gevoel wanneer je naar iemand kijkt en het begint te kriebelen. Te kriebelen door je hele lichaam maar vooral op 1 speciale plek. Nou dat is dus precies het gevoel wat ik heb al ik naar mijn lerares kijk.

Ze is mooi, paar jaar ouder dan mij maar ach dat mag de pret niet drukken. Ze geeft geschiedenis les bij ons op school. Het mooie van mevrouw van Putten is dat ze niet over probeert te komen alsof ze echt lerares is, ik bedoel ze staat wel voor de klas maar ze is veel gemakkelijker in omgang als de andere leraren. Je kunt bij haar ook gewoon grapjes maken, zeggen dat ze er leuk uit ziet enzovoort zonder dat ze direct boos word. Dinsdag en Donderdag hebben we altijd les van haar, als ik les van haar heb, heb ik wel vaker last van mijn hormonen. Ik probeer altijd een beetje cool over te komen. Gedrag vertonen wat je als leraar zou moeten afstraffen. Dinsdag had ik weer zo’n dag, ik was aan het ouwehoeren met een klasgenoot van me om beetje op te vallen. Ik viel zeker op en kreeg dan ook direct straf. Nablijven, wat vervelend! Extra tijd om naar haar te kijken naar hoe ze in haar strakke rok door de klas loopt komt dat even goed uit!
Einde van de dag liep ik met die vlinders in mijn buik naar het na blijf lokaal, de school stroomde al leeg. Ik was de enige die moest nablijven? Oké, geen probleem dit is alleen maar beter meer aandacht voor mij!  Ze bekeek me eens goed toen ik binnen kwam, ze had haar blouse niet meer zo strak opgeknoopt als dat ze had aan het begin van de dag. De eerste paar knoopjes zaten los zodat ik mooi haar decolleté kon bekijken. Mevrouw van Putten ik snap deze vraag niet zou u het mij uit kunnen leggen? Ze kwam naar me toe gelopen bukte een beetje voor over om de vraag uit te leggen maar ik kon niks anders doen dan bij haar borsten in kijken. Het duurde even maar toen had ze door dat ik dat deed. Vind je het mooi vroeg ze? Ik was even in war want ik was me zelf niet bewust dat ik zo aan het staren was. Uuhh wat bedoelt u mevrouw? Nou zegt ze je kijkt zo mijn blouse in dus ben ik nieuwsgierig of je het mooi vind wat je ziet. Ja zei ik je hebt hele mooie borsten maar als ik eerlijk ben vind ik u helemaal een mooie vrouw.

Ze keek me aan, wacht even zei ze en liep de gang op. Wacht even? Waarop dan? Het duurde een kwartier voor ze terug was. Ik snapte er niks van maar ze kwam terug het klaslokaal in met een vurige blik in haar ogen en begon haar blouse uit te doen. Mevrouw wat doet u nu? Je vond het toch mooi zei ze. Ze liep naar mij toe in haar bh, pakte mij gezicht vast en begon me wild te zoenen. Voorzichtig taste ik met mijn vingers over haar bh. Dit was een droom dat kon niet anders, ik had geen idee wat ik moest doen. Ze was zelf echter helemaal niet verlegen, ze maakte haar bh los en deed haar rok uit. Wat als iemand nu binnen komt zei ik. Waarom denk je dat ik net weg was lachte ze ik heb alles gecontroleerd en de deur op slot gedraaid we zijn helemaal alleen.

Ik voelde mijn pik groeien, mijn broek werd te klein. Dat voelde zij ook want haar handen ging regelrecht naar de knoop van mijn broek. Ze trok mijn broek uit, mijn boxer zonder aarzeling naar beneden. Vind je me nog steeds mooi vroeg ze? Ja zei ik. Met dat antwoord begon ze me te pijpen. Ze was een wilde pijper maar het voelde heerlijk. Hard op neer helemaal haar keel in het was haar allemaal niet te gek, ze deed zo wild dat ze er zelfs van moest kokhalzen. Jezus wat geil! Ik had altijd al gedacht dat ze geen rustig type was maar dat ze zo wild was had ik niet verwacht. Voordat ik überhaupt iets bij haar kon doen ging ze al op me zitten. Mag ik niks bij jou doen vroeg ik. Nee zegt ze. Waarom niet? Gewoon omdat ik dat zeg en je hebt naar mij te luisteren want ik ben je lerares.

Ze ging bovenop me zitten en wild op neer gleed ze over mijn pik die al begon te kloppen omdat ik klaar moest komen. Wacht zei ik ik kom al bijna. Meen je dit nou serieus vroeg ze? Uhh ja sorry ik heb nog niet zo vaak seks gehad antwoordde ik. Ze stapte van mijn pik af en liep naar haar bureau, deed de la open en pakte er een liniaal uit. Ik had nog niet door wat ze ermee van plan was maar daar ging ik heel snel achter komen want ze kwam weer terug naar mij toe gelopen en gaf me met die liniaal een flinke tik in mijn ballen. Stoute jongen zei ze. We proberen het nog een keer als je klaarkomt krijgt je een tik op je eikel. Als je bijna klaar komt een tik op je ballen. Wat!? Zei ze dit nou echt?  Ik keek haar verbaast aan maar voordat ik kon reageren sprong ze alweer bovenop me. Ze was kleddernat, haar kutje was zo heerlijk strak en haar borsten in mijn gezicht. Ik voelde mijn pik alweer beginnen te kloppen maar ik wou geen tik. Denk aan andere dingen! Helaas lukte het me niet. STOP schreeuwde ik, ik kom alweer bijna! Dat liet ze zich geen tweede keer zeggen maar dit keer kreeg ik ook 2 keer een tik op mijn ballen. Wat doet dat pijn zeg. Ze lachte, het leek haar erg opgewonden te maken. Nu ga je mij neuken zei ze. Ik wil dat je me me doggy neemt en dit keer mag je komen begrepen?

Ik neukte haar zo hard als ik kon, ik wou haar zeker niet teleurstellen. Ze kreunde hard, ze was zo nat dat het vocht tussen haar benen liep. Ik moest beter mijn best doen nog harder nog wilder. Toen zag ik ineens die liniaal. Het was een beetje een combinatie van wraak en geilheid. Ik sloeg met de liniaal op haar kont. Mmm harder! Riep ze.  Ik sloeg harder. Nog harder! Ik sloeg zo hard dat ze liniaal in 2 stukken brak en met dat ik haar op haar kontje sloeg kwamen we tegelijk klaar. Ik spoot mijn warme zaad diep in haar en zei schreeuwde het uit van genot.

Ga nu maar snel naar huis maar zeg tegen niemand hier iets over want dan kan ik problemen krijgen. Is goed antwoordde ik, maar dan wil ik dat dit vaker gebeurd. Dit vond ze blijkbaar leuk om te horen. Ze boog zich naar mij toe en gaf me een dikke tongzoen. Nou gaan zei ze, volgende week moet je weer nablijven.