• Home  / 
  • Pornofilms
  •  /  Seks voor geld – straathoer geneukt op video

Seks voor geld – straathoer geneukt op video

seks voor geld straathoer geneukt op video

Kendra is een mooie brunette die wat geld te kort komt, afgelopen maand was een dure maand voor haar en ze kan nu goed wat extra’s gebruiken. Haar wens om meer geld te krijgen word verhoord als ze ineens op straat word aangesproken voor een man.

Hij verteld haar dat hij net aangekomen is in Hongarije, zijn spullen zijn net naar het hotel gebracht. Daarna zegt hij dat hij van de tv is en een test doen om te kijken wat vrouwen doen voor geld. Ze schrikt niemand mag natuurlijk weten dat ze seks zou hebben voor geld dus ze zegt sorry dat is niet wat voor mij. Hij begrijpt dat hij het verkeerd speelt ze doet natuurlijk niks als ze denkt dat het op tv komt.

Grapje zegt hij, ik ben niet van de tv, ben hier gewoon op vakantie, ik wist alleen niet zo goed hoe ik het je moest vragen want je lijkt me zo’n leuk aardig meisje maar ik maakte geen grapje ik heb veel geld. Ik ben hier alleen, heb ook geen vriendin en zou je graag een aanbod willen doen. Mag ik je borsten zien voor 200 euro? Nee zegt ze terug houdend. Ze was nog steeds beetje geschrokken omdat hij zei dat hij van de tv was. Je krijgt het vooraf dus je hoeft je geen zorgen te maken zegt hij. Ze twijfel, misschien zegt ze maar niemand kan me dan zien toch behalve jij en ik?

Ja zegt hij laten we een goeie plek zoeken. Als ze een goeie plek gevonden hebben en hij haar het geld gegeven heeft laat ze haar borsten zien. Dan komt hij met de tweede vraag. Wil je ook je kutje laten zien voor 200 euro? Nee zegt ze alleen borsten verder niet. 300 vraagt hij. Ze begint te twijfelen dan drukt hij haar 400 euro onder haar neus. Bij het zien van het geld besluit ze toch het aan te nemen en doet haar broek en stringetje uit. Nu is mijn pik stijf, ik heb veel geld. Hoeveel wil je voor een pijpbeurt? Nee zegt ze dat wil ik niet! Hij gooit haar direct voor de voeten dat hij er wel 800 voor wil betalen. Wow dat is toch wel heel veel voor een pijpbeurt denkt ze. Wil je dat geld zegt hij? Ja, ik wil het antwoord Kendra. Nou ga op je knieen zitten dan. Ze begint hem te pijpen en hij mag haar voor dat geld tussen haar borsten neuken maar het duurt natuurlijk niet lang of er komt een vierde vraag. 1000 euro als ik je 10 minuten mag neuken. Lang nadenken hoeft ze niet en ze zoeken een plekje op waar ze in alle rust seks kunnen hebben. De kelder was de beste optie. Ze staat met haar handen tegen de muur, hij gaat achter haar staan. Stopt zijn pik erin en begint te bewegen, steeds iets sneller. Ander standje zegt hij kom je boven op me zitten. Na weer een tijdje geneukt te hebben moet ze van hem op haar knieen zitten zodat hij over haar heerlijke borsten kan spuiten.

Heb je zakdoekjes in je hand tas grapt hij, als hij haar borsten vol gespoten heeft!