Seksdate via de chatbox

homo sexdate via de chatbox

Ik ben een leuke jongen, ben 18 jaar. Ik weet al dat ik op vrouwen val maar sinds een tijdje heb ik ontdekt dat mannen mij ook trekken.
Ik verveelde mij thuis, mijn ouders zijn veel aan het werk en dan ben ik helemaal alleen. Op een avond toen ik mij weer verveelde heb ik de laptop aangezet na een beetje struinen op het internet kwam ik op een chatbox uit. Gewoon een normale chatbox hoor, niets bijzonders tot ik ineens een privé berichtje kreeg van een leuke vent genaamd Jeroen. Hij was een stuk ouder dan mij 34 jaar maar hij sprak mij direct aan. Niet eens zo zeer als in dat ik echt gevoelens voor hem had maar het was geen verkeerde vent om te zien en aardig.

We hebben die avond over koetjes en kalfjes gechat. Daarna afgesproken om morgen weer zelfde tijd online te komen en verder te praten.
Die avond ben ik naar bed gegaan, ik was enorm geil terwijl we helemaal niet over seks of iets dergelijks gepraat hadden. Heb mezelf heerlijk afgetrokken.
De volgende dag weer online gekomen. Onze gesprekken werden iets intiemer. Hij begon me vragen te stellen zoals of ik al eens iets met mannen had gedaan. Nee eigenlijk nog niet maar ik sta voor veel open antwoordde ik. Het leek hem leuk om mij een keer te ontmoeten.

Ik werd zenuwachtig maar tegelijkertijd vond ik het zo’n opwindend idee dat ik hem mijn telefoon nummer gegeven heb. We hebben nog een tijdje geappt en hij stuurde mij foto’s van zijn pik. Jeetje was geil. Het was duidelijk dat ik ook wel iets voor mannen voelde want het aanzicht van zijn pik maakte mij spontaan weer geil. Hij vertelde mij wat hij met mij wou doen, hoe hij mij zou uitwonen en mijn pik zou verwennen. We hadden het weekend afgesproken want mijn ouders zouden dan allebei niet thuis zijn.
Zaterdag appte hij me of het doorging. Ja typte ik hem en gaf mijn adres door.

Op de precieze tijd dat we hadden afgesproken ging de deurbel. Ik liep erheen, deed open en daar was hij precies zoals op de foto. We liepen direct door naar de slaapkamer, onervaren als ik was wist ik niet wat ik moest doen maar hij schroomde niet om het mij even voor te doen en begon gretig mijn pik te pijpen. Ik vond het zo geil dat ik per ongeluk direct in zijn mond klaar kwam maar hij scheen dit helemaal niet erg te vinden. Daarna liet hij mij bukken, likte mijn sterretje helemaal nat om vervolgens een vinger erin te schuiven. Het was even wennen want ik heb nog nooit iets in dat gaatje gehad maar het voelde goed. Hij vroeg of ik wat glijmiddel had omdat hij wat meer vingers wou proberen maar ik nog beetje strak ben daar konden we beter voorzichtig doen. Mijn moeder had op haar slaapkamer een flesje staan dus die heb ik maar gepakt. Hij smeerde mijn sterretje in en schoof 2 vingers naar binnen. Wow het voelde heerlijk, zijn pik was keihard door het idee dat mijn kontje nog zo strak was en hij daar zijn pik in ging schuiven zo.

Hij ging achter me staan, pakte mijn heupen vast en drukte zijn pik er tegen aan. Langzaam gleed hij naar binnen. Het deed een beetje zeer maar mijn pik was keihard van het idee. Ik werd voor het eerst geneukt! Hij begon langzaam maar steeds sneller en harder. Hij stootte zijn pik zo hard in mijn kontje dat ik helemaal in de zevende hemel was. Hij kwam schreeuwend klaar, mijn hele kontje was volgespoten. Moet wel zeggen dat dat een beetje gek voelde maar voor mij was het wel duidelijk dat ik dit zeker vaker wil doen. We spreken regelmatig af en heb nu ook een vibrator gekocht voor wanneer Jeroen geen tijd heeft. Ik wil dit gevoel namelijk vaker dan dat hij tijd heeft.

Een relatie met hem zit er niet in, ik heb daarvoor liever een vrouw. We houden het geheim maar het is wel een geil geheimpje!