Sex Kwartet m m m v

Sex kwartet m m m v vrouw met drie mannen

We waren met wat vrienden uit geweest. Ik ben dan wel de enige vrouw in dit vriendengroepje maar zo voelt het niet. Ik wist van Tom en Christiaan dat ze biseksueel waren, ze schaamden zich daar niet voor en dat is natuurlijk ook niet nodig! Mark daarin tegen was wat moeilijker te peilen, hij leek erg geïnteresseerd in de verhalen van Tom en Christiaan maar of dit nou interesse is of interesse omdat hij zelf ook graag eens wat zou willen doen met een man dat weet ik niet. We hadden allemaal wat op en zouden nog even bij mij thuis wat gaan drinken en een potje pokeren zoals we elke Vrijdag deden. Uit gekkigheid werd het pokeren strip poker, ik voel me totaal niet ongemakkelijk en vond het idee wel grappig dus zo gezegd zo gedaan.

Ik was als eerste naakt en schijnbaar maakte het toch wat los bij de mannen want allemaal hadden ze ineens niet echt een slappe pik meer, ik moet zeggen dat het ook niet keihard was hoor maar je zag duidelijk wat verschil. Ik vond het idee erg opwindend en begon aardig geil te worden. Ik vroeg me af of ik de heren zover kon krijgen dat ze alle drie geil werden en deed mijn hand voorzichtig tussen mijn benen, niet opvallend en ik vingerde niet maar streelde zachtjes zodat het net opviel. Het werkte kennelijk want plots hadden alle drie de heren een stijve pik. Het duurde niet lang of ook hun waren naakt en dan ook echt naakt met een stijve pik. Christiaan en Tom begonnen te zoenen en Mark en ik keken elkaar aan, dit was wat ongemakkelijk op zijn zachtst gezegd. Tom grapte dat Mark ook maar eens moest zoenen met Christiaan en Mark liet zich dat geen twee keer zeggen. Plots waren ook Mark en Christiaan aan het zoenen en ik zag hoe Tom zich aan het aftrekken was, ik stond er een beetje van te kijken. Plots draaide Tom zich naar mij en begon mij te zoenen. Erg vreemd maar toch wel erg geil. Ik pakte Tom zijn pik vast en begon deze af te trekken. Tom kreunde en ook Christiaan en Mark waren met elkaar aan het spelen, Christiaan begon Mark te pijpen en ik begon Tom te pijpen.

Ik vertelde dat het mij geil leek om eens door drie kerels genomen te worden en dat vonden ze een goed idee. Tom duwde zijn hard pik bij mij naar binnen, Christiaan ging bij mijn hoofd staan en ik begon hem te pijpen en met mijn hand bewerkte ik Mark. Jemig wat was dit geil! Het ging allemaal zo snel maar ik weet zeker dat het leek op een scene uit een porno film. Ik kreunde voor zo ver dat ging met een harde lul in mijn mond. Alsof ze het hadden getimed stonden ze met zijn 3 op knappen. Ik kreeg eerst een volle lading sperma in mijn natte kutje gespoten, niet lang daarna spoten Mark en Christaan in mijn gezicht. Ik zat helemaal onder het zaad en vond het onwijs geil, ik voelde me een beetje een sletje maar dat beviel me wel!